if_photoif_put_inmenu
BOOMmarket
Зателефонуйте нам!
+38 (093) +38 (093) 522-86-68 Показати
+38 (096) +38 (096) 508-77-78 Показати

Сковорода чавунна без ручки

Приховати

Говорячи про чавунної посуді, багато хто відразу уявляють собі сковорідки або казани. Але різноманітність кухонного начиння з чавуну набагато ширше. Сьогодні ви часто зустрічаєте на кухні каструлі з цього матеріалу, сковорідки WOK, а також мангали або чавунні сковорідки без ручки. Жаровня може стати незамінним помічником на кухні. А якщо вона ще й зроблена з чавуну, такий виріб прослужить на вашій кухні довгі роки.

Навіщо потрібен мангал

Чавунний мангал - універсальна річ на кухні, адже з його допомогою можна готувати всілякі страви. Як користуватися чавунної сковородою без ручки:

·       Для смаження. Незважаючи на те, що мангал не має довгої ручки, як звичайна сковорода, на сніданок легко смажити яйця або інші сирі продукти.

·       Для гасіння. Універсальним мангал вважається тому, що на ньому можна смажити продукти, а потім відразу гаситися.

·       Для розігріву їжі. Чавунний мангал замінить звичайну сковорідку, якщо потрібно нагріти обід або вечерю.

·       Для випічки кондитерських виробів. Чавун не боїться високої температури, тому чавунну сковороду без ручки можна поставити в духовку. Крім того, завдяки конструкції (сковорода і невеликі ручки збоку) можна помістити мангал в духовку, а завдяки широкому дну їжа рівномірно пропечеться.

·       Для приготування їжі на відкритому вогні. Під час барбекю або свята за містом мангал буде помічником в приготуванні їжі. Його можна взяти на відпочинок з наметами і приготувати рибу, м`ясо і овочі.


Схожі розділи

Ваш браузер застарів!

Оновіть Ваш браузер для правильного відображення цього сайту. Оновити мій браузер

×