if_photoif_put_inmenu
BOOMmarket
Зателефонуйте нам!
+38 (093) +38 (093) 522-86-68 Показати
+38 (096) +38 (096) 508-77-78 Показати

Тонкі матраци

Приховати

Матраци Топпері: призначення та особливості

Матрац топпер - це виріб товщиною до 7 см з одним або декількома наповнювачами. Його доречно використовувати як доповнення до наявного спального місця.

Основні функції топпера:

Головна особливість тонких моделей – згортаємість у рулон. У такому вигляді вони не займають багато місця у квартирі чи багажнику автомобіля.

Після зберігання у шафі і перед експлуатацією матрац Футон необхідно залишити на 10-15 хвилин на рівній поверхні. За цей час він повністю розправиться і буде готовим до використання.

Типи наповнювачів

Для виготовлення топперів матраців Матролюкс використовує натуральні та штучні матеріали. Незалежно від внутрішнього наповнення, вироби відрізняються гіпоалергенністю та ортопедичними властивостями.

Отже, найбільш затребуваними є наступні наповнювачі:

Від обраного наповнювача залежить жорсткість та комфорт тонкого матраца на диван . До більш м`яких матеріалів належить натуральний латекс, піна пам`яті, а до жорстких — кокосова койра.

Вибір жорсткості

Рівень жорсткості слід вибирати з урахуванням віку, ваги та стану здоров`я:

Для вирівнювання поверхні підійдуть жорсткі моделі, для пом`якшення – м`які. Якщо потрібно підвищити комфорт спального місця, вибирайте вироби середньої жорсткості.

Топпер на диван дуже виручає у ситуаціях, коли на нові меблі грошей немає, а на старих спати вже неможливо. З його допомогою можна виправити будь-які горбики та нерівності, а також підвищити рівень комфорту поверхні.

Усі необхідні характеристики представлені у кожній товарній картці. Вивчіть властивості наповнювачів, определитесь з рівнем жорсткості та висотою. Належну увагу приділіть розмірам. Крім класичних полуторних, одно- та двоспальних моделях, ми надаємо можливість топер купити в Києві нестандартних розмірів.

Наша компанія з радістю виготовить для вас ортопедичний матрац під замовлення .


Схожі розділи

Ваш браузер застарів!

Оновіть Ваш браузер для правильного відображення цього сайту. Оновити мій браузер

×