if_photoif_put_inmenu
BOOMmarket
Зателефонуйте нам!
+38 (093) +38 (093) 522-86-68 Показати
+38 (096) +38 (096) 508-77-78 Показати

Незалежний пружинний блок Poket Spring

Приховати

Кожен матрац Pocket Spring конструктивно заснований на блоці незалежних пружин, які забезпечують амортизацію та м'якість. Від типу пружинної конструкції залежать якості та характеристики спального місця, оскільки вона забезпечує ортопедичну підтримку хребта.



Незалежні пружини

Виробники пропонують вибір із двох варіантів пружинних блоків – Bonnel або Pocket Spring матраци. Другий варіант рекомендується поціновувачам комфортнішого відпочинку. Матраци «Покет Спрінг» з незалежними пружинами мають високий ортопедичний ефект і відповідають анатомічним характеристикам будь-якого користувача.

Ці відносно нові високоякісні моделі надзвичайно зручні та надійні завдяки особливостям будови пружинного блоку Pocket Spring. Купити матрац за доступною ціною та забезпечити ортопедичну зручність тілу тепер може кожен!



Інновації у виробництві пружинних блоків

Ви можете купити матрац з блоком незалежних пружин Pocket Spring і отримувати величезне задоволення від нових технологій, які додають зручності в наш повсякденний сон. Ми також пропонуємо багатозонні матраци , які не мають ефекту гамака, як матраци Bonnel і підходять парі з різною вагою. Цікаво, що для виготовлення тих та інших блоків використовується той самий матеріал, але різні технології. При виготовленні цих спальних місць виробник вкладає кожну пружинку в окремий міцний чохол, не поєднуючи їх між собою.

Фахівці рекомендують купити ортопедичний матрац із незалежними пружинами через рівномірний розподіл навантаження та правильне положення хребта уві сні. "Покет Спрінг" відрізняється від "Боннель" лише меншим діаметром пружин, який становить 2-6 см. Завдяки розмірам на кожному квадратному метрі стало можливим розмістити від 250 до 1200 елементів у формі барил.

Наші посилені матраци з пружинною системою Pocket Spring дозволяють використовувати ліжка, які не мають спеціальної основи для матраца. Його фіксують лише кутові кріплення, а пружність та жорсткість забезпечує металевий каркас із інноваційних пружин Butterfly.

Купуючи матрац, не забудьте купити наматрацник із чудової жаккардової тканини, який допоможе вберегти матрац від забруднень, тим самим продовживши його життя.

Ви можете зв'язатися з нами, щоб отримати консультацію нашого спеціаліста або залишити заявку на дзвінок у зручний для Вас час.

Схожі розділи

Ваш браузер застарів!

Оновіть Ваш браузер для правильного відображення цього сайту. Оновити мій браузер

×