if_photoif_put_inmenu
BOOMmarket
Зателефонуйте нам!
+38 (093) +38 (093) 522-86-68 Показати
+38 (096) +38 (096) 508-77-78 Показати

Котел чавунний

Приховати

Відпочинок на природі наодинці, з сім`єю або друзями - це можливість зарядитися енергією, набратися сил після важкого робочого тижня і просто приємно провести час. А щоб зробити таке свято ще приємніше, потрібно приготувати смачну їжу. Ось тут-то і стане в нагоді наш чавунний котел, який багатофункціональний. У котлі зручно готувати страви для великої компанії, а їжа виходить смачною і з насиченим ароматом.

Що готують в чавунному казані

Купити чавунний котел варто тим, хто любить східну і середньоазіатську кухню. Зручно готувати узбецький плов, середньоазіатські супи, солянки, суп харчо, свинячі реберця. Але і чавунні казани використовуються і для інших страв: тушкованих страв, печеня, рибних супів, польової юшки.

Котел з чавуну підійде навіть для гасіння фаршированих перців і приготування аджики. Важливо тільки правильно підібрати казан.

Як вибрати котел

Щоб котел прослужив довго і не втратив своїх властивостей, а посуд вийшла ситною і багатою, варто звернути увагу на нюанси при покупці:

1.    Матеріал виробу. Якщо ви купуєте алюмінієвий або чавунний котел , ви можете запитати. Ми виробляємо казани з чавуну, тому можемо поручитися, що вироби з цього матеріалу мають свої переваги. У чавунних виробах тепло розподіляється рівномірно по поверхні котла і зберігається тривалий час. Алюмінієві казани, хоча і нагріваються швидше, остигають так само швидко. Крім того, алюмінієвий посуд більш схильна до механічних пошкоджень. Крім того, алюмінієвий посуд більш схильна до механічних пошкоджень.

Не варто забувати і про міцність чавунних виробів - їх практично неможливо зламати або значно пошкодити. Чавунні казани прослужать десятиліттями, якщо за ними правильно доглядати. Ще одна перевага чавуну полягає в тому, що посуд в таких котлах виходить з особливим смаком. Вважається, що чим більше років казан, тим смачніше їжа в ньому виходить. Це пов`язано з тим, що при кожному варінні на стінках котла з`являється тонка плівка, коли пори чавуну заповнюються жиром.

1.    Виробник. Перед тим як купити чавунний котел, необхідно зрозуміти, що продукт повинен прослужити вам десятиліттями. Тому зверніть увагу на виробника.  Чавунні казани Бризолл не містять шкідливих домішок, які потрапляють в їжу при варінні. Каша і суп виходять в наших казанах наваристими і ароматними.

2.    Розмір котла. Розглядаючи, для яких цілей купується чавунний котел, необхідно підібрати розмір вироби.


Ваш браузер застарів!

Оновіть Ваш браузер для правильного відображення цього сайту. Оновити мій браузер

×