if_photoif_put_inmenu
BOOMmarket
Зателефонуйте нам!
+38 (093) +38 (093) 522-86-68 Показати
+38 (096) +38 (096) 508-77-78 Показати

Які меблі підійдуть в дуже маленьку вітальню?

18 грудня 2020

Меблі підійде в дуже маленьку вітальню?

23 апреля 2019

Як правило, для меблювання гостьової кімнати є традиційний набір предметів: різного типу "стінка", диван з кріслами, тумба під телевізор, кавовий столик, що для невеликої квадратури буде вже предостатньо.

Але трапляється так, що всі необхідні предмети меблів, встановлені в маленькій вітальні, будуть перевантажувати інтер`єр, роблячи його незатишним.

Ось тут і виникає важливе питання: яка меблі в дуже маленькій вітальні? Від яких предметів варто відмовитися і які незвичайні дизайнерські прийоми стануть доречними і гармонійними.


Найважливіше правило для облаштування невеликих просторів - це співмірність габаритів меблів та квадратури. Не варто перевантажувати кімнату занадто масивними меблями, але і встановлювати багато дрібних предметів також не варто - створиться відчуття розрізненості.

Що ж робити? 

1. Якщо є необхідність встановити великий шафа в маленькій кімнаті, то нехай він буде світлим, в тон обробки стін. При цьому фасад повинен бути гладким, без антресолей, а сама конструкція високої до стелі. 

 

2. Як правило, численна родина вимагає великий диван, і щоб він був гармонійним в невеликому просторі, його спинка повинна бути не занадто об`ємною, а оббивка однотонною і світлою. 

 

3. Для компактного приміщення потрібно використовувати меблі з системами зберігання. Наприклад, диван з білизняним коробом, журнальний столик з ящиками і полицями, пуфи, всередині яких розмістяться всілякі побутові дрібниці. 

 

4. Значно заощадити площу, а також зробити інтер`єр візуально легше, може м`які меблі без ніжок і підлокітників. В якості опор для ліктів будуть декоративні подушки або валики. 

 

5. Замість громіздкого шафи можна використовувати два однакових комода, встановлених уздовж стіни або кутом один до одного. Таким чином місткість зберігається, але візуально конструкція здається витонченіше. При цьому верхня частина стіни звільняється для аксесуарів (годинники, картини, фото). 

 

6. У невеликій кімнаті не обійтися без глянсових поверхонь, які також візуально розширюють простір. Тому шафи з лаковим фінішем, дзеркала, скляні меблі будуть дуже гармонійні і доречні. 

 

Багато хто побоюються використовувати темні кольори для оздоблення маленької кімнати, але якщо виконати у густому відтінку одну акцентну стіну, то простір отримає глибину, що позитивно позначиться на інтер`єрі. Отже, переважно світлі тони, глянсові поверхні, хороше освітлення, мінімум декору - ось нехитрі правила оформлення невеликих просторів. 

Ваш браузер застарів!

Оновіть Ваш браузер для правильного відображення цього сайту. Оновити мій браузер

×